woensdag 15 februari 2012

BIJ-ZON-DE-RE avond!

Ja, dat was het vanavond!
We gingen naar Schiphol.

Vriendin van me is de dag voor de verjaardag van Lief Kleintje naar China gegaan met haar gezin om hun zoontje (& broertje) op te halen. Haar zoon is 't beste vriendje (en al sinds ze 2½ is de grote liefde) van mijn meis. En zij heeft de dagen afgeteld tot hij terug is. Letterlijk. Sinds hun vertrek kwam dagelijks de vraag "hoeveel nachtjes nog mam, tot I. terugkomt?"...... Na een paar dagen heb ik besloten een aftelkalender op te hengen. En zo hebben we afgeteld, van 16 terug naar..... VANDAAG!

En vandaag was het dus zover. We konden/mochten/gingen naar Schiphol om het gezin welkom te heten. En mennnn, wat een bijzonder moment. Indrukwekkend! We zagen ze al vrij snel achter het glas bij de bagageband. Zij kwamen naar het glas, waar natuurlijk ook hun familie stond. Zo giga om dat lieve kleine mannetje nu als lid van dat warme gezinnetje te zien. Het geluk straalde echt van allen af (en ook de vermoeidheid!).

Toen was het tuurlijk even wachten tot ze door dé deuren kwamen. Helaas net de andere deuren dan waar wij stonden. En er was een heel welkoms commité bleek. Van dinnetje waren er uit meerdere hoeken mensen gekomen... Erg bijzonder. Ik stond daar met een ander vriendinnetje en onze kids netjes achter het hek te wachten. Man-lief was in de tussentijd al gekomen richting ons waar ook de familie stond.
Grote Broer had het er even wat moeilijk mee: lange vlucht, moe en dan ál die mensen! Maar toen hij uiteindelijk beetje was bijgekomen van alles was hij dolblij z'n vriendjes weer te zien!
Die drie kids hebben gespeeld, alsof hun leven ervan af hing!
Meis en Grote Broer hebben zelfs even achter een paal staan vozen (hahaaha, en dan zijn ze beide net 5 ;)!!).

En natuurlijk, het kleine mannetje!
Wat een heerlijk ventje. Met z'n 2½ nog erg klein qua lengte, maar nadat hij wat gewend was aan de drukte wilde hij toch ook rondstappen en meedoen met z'n Grote Broer en compagnons!
Waanzinnig om te zien.

En heerlijk om mijn lief vriendinnetje weer in het land is, want haar had ik best gemist!

Kortom, wel hoogtepuntje van de dag (week :D).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten